Милан је нагласио да су он и супруга врло отворени са децом и направио поређење између одрастања деце данашњице и одрастања у његовој генерацији: 

- Моја супруга и ја смо врло отворени, некад и претерујемо у тој отворености. Деца причају са нама о свему без икаквих задршки. Син је толико са мном опуштен, али опуштенији је са мамом - открио је Калинић који је поносни отац ћерке и сина.

Фото: Теодора Ћирић

 

- Знаш када чујем рецимо, лако је било нама, а види ово данас, како је тешко, како дете да пустиш. Шта како је? Много је било горе у моје време. Ја када одем из куће нема ме три дана. Појавим се на вратима, прво иде пегла, оклагија, песница у главу, па ме онда грле, па онда иде "јеси ли нормалан, где си три дана, јави се". Сад у свакој секунди знаш где ти је дете. Која јадна деца? Можда их и превише контролишемо. Ја када сам хтео моје дете први пут да пустим да иде превозом у школу, цела фамилија се дигла као да је шаљем спејс шатлом на Месец. Али она треба да вози спејс шатл. Кажем, шта вам је бре људи, ја сам у њеним годинама... прекидају ме кажу друго је то време било. Сада је много лакше, а и деци су доступне информације. Само се треба бавити децом - рекао је Калинић у емисији.

Фото: АТА имагес

 

На Миланову изјаву се надовезала и Гоца Тржан: 

- Ја сам пре три године своју ћерку и њену најбољу другарицу која је ишла на глуму натерала да узму текст једног од ових нових извођача нарко фолка. Кажу ми: "Ми само слушамо ритам". Да али постоји ту и неки текст.Ај сад узми да ми рецитујеш ти драга девојчице зато што си глумица. Она је прочитала, али када те ствари прочиташ на папиру то је стварно "тоо муцх" за њихове године. Они ту и не разумеју о чему се ради. И шта ћемо сад? Каже ми то и не слушамо, слушамо само "бит", али она не схвата да то слуша, а није свесна тога. И сутра када одеш негде у клуб стварно ће ти бити важно да ти неко пошаље флашу шампањца и бело у килама, и да те одведе у свој скупи ауто. А шта ће се десити у том скупом ауту ако те нисам научила да се одбраниш, да добро изабереш и ако те нисам научила да није бекство из сиромаштва да се удаш са 13 година?

Онда се деси страшна ствар - рекла је Гоца Тржан у својој емисији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".