Milan je naglasio da su on i supruga vrlo otvoreni sa decom i napravio poređenje između odrastanja dece današnjice i odrastanja u njegovoj generaciji: 

- Moja supruga i ja smo vrlo otvoreni, nekad i preterujemo u toj otvorenosti. Deca pričaju sa nama o svemu bez ikakvih zadrški. Sin je toliko sa mnom opušten, ali opušteniji je sa mamom - otkrio je Kalinić koji je ponosni otac ćerke i sina.

Foto: Teodora Ćirić

 

- Znaš kada čujem recimo, lako je bilo nama, a vidi ovo danas, kako je teško, kako dete da pustiš. Šta kako je? Mnogo je bilo gore u moje vreme. Ja kada odem iz kuće nema me tri dana. Pojavim se na vratima, prvo ide pegla, oklagija, pesnica u glavu, pa me onda grle, pa onda ide "jesi li normalan, gde si tri dana, javi se". Sad u svakoj sekundi znaš gde ti je dete. Koja jadna deca? Možda ih i previše kontrolišemo. Ja kada sam hteo moje dete prvi put da pustim da ide prevozom u školu, cela familija se digla kao da je šaljem spejs šatlom na Mesec. Ali ona treba da vozi spejs šatl. Kažem, šta vam je bre ljudi, ja sam u njenim godinama... prekidaju me kažu drugo je to vreme bilo. Sada je mnogo lakše, a i deci su dostupne informacije. Samo se treba baviti decom - rekao je Kalinić u emisiji.

Foto: ATA images

 

Na Milanovu izjavu se nadovezala i Goca Tržan: 

- Ja sam pre tri godine svoju ćerku i njenu najbolju drugaricu koja je išla na glumu naterala da uzmu tekst jednog od ovih novih izvođača narko folka. Kažu mi: "Mi samo slušamo ritam". Da ali postoji tu i neki tekst.Aj sad uzmi da mi recituješ ti draga devojčice zato što si glumica. Ona je pročitala, ali kada te stvari pročitaš na papiru to je stvarno "too much" za njihove godine. Oni tu i ne razumeju o čemu se radi. I šta ćemo sad? Kaže mi to i ne slušamo, slušamo samo "bit", ali ona ne shvata da to sluša, a nije svesna toga. I sutra kada odeš negde u klub stvarno će ti biti važno da ti neko pošalje flašu šampanjca i belo u kilama, i da te odvede u svoj skupi auto. A šta će se desiti u tom skupom autu ako te nisam naučila da se odbraniš, da dobro izabereš i ako te nisam naučila da nije bekstvo iz siromaštva da se udaš sa 13 godina?

Onda se desi strašna stvar - rekla je Goca Tržan u svojoj emisiji.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".