Манекнка Ирина Шајк познати топ-модел је недавно на свом Инстаграм профилу поделила неколико фотографија када је била девојчица, на којима се види да је од малих ногу била права лепотица. Оно што се до данашњих дана није променило су поглед и црте лица које је од ње начинило једну од најтраженијих манекенки и топ-модела, као и једну од најлепших жена света. Позната руска лепотица је својим зеленим очима, пуним устима и сензуалношћу, освојила многе модне писте и насловне стране часописа као што су: Sports Illustrated Swimsuit Issue и Vogue, док је на пистама носила неке од најпознатијих креатора и дизајнера, као што су: Christian Dior, Versace, Louis Vitton, Prada и друге.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/irinashayk

 

Током лета је радила кампање за купаће костиме "Ivytopia", али је и уживала крстарећи на обалама мора поводом рођенданске прославе италијаснког дизајнера Рикарда Тисција. Имала је прилику да ради и кампању за један од најпрестижнијих модних брендова "Burberry" носећи њихове моделе мантила за јесењу колекцију 2022 године. Оно што је највише обрадовало њене пратиоце је фотографија на којој позната манекенка заједно са бившим партнером, вереником и оцем своје ћерке Ли де Сен Шајк Купер, ужива заједно на дивљој плажи, док заједо хране прасиће.

Фото: Профимедиа

 

Наиме, познати пар је био у емотивној вези од 2015. године, након чега су своју љубав крунисали својом наследницом 2017. године. Њен некадашњи емотивни партнер, познати глумац Бредли Купер, широј јавности је познат по својим улогама у филмовима "Мамурлук", "Kuvar", "Америчка превара", "Звезда је рођена" у којој имао двојаку улогу, главног глумца и режисера и многим другим. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".