Maneknka Irina Šajk poznati top-model je nedavno na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija kada je bila devojčica, na kojima se vidi da je od malih nogu bila prava lepotica. Ono što se do današnjih dana nije promenilo su pogled i crte lica koje je od nje načinilo jednu od najtraženijih manekenki i top-modela, kao i jednu od najlepših žena sveta. Poznata ruska lepotica je svojim zelenim očima, punim ustima i senzualnošću, osvojila mnoge modne piste i naslovne strane časopisa kao što su: Sports Illustrated Swimsuit Issue i Vogue, dok je na pistama nosila neke od najpoznatijih kreatora i dizajnera, kao što su: Christian Dior, Versace, Louis Vitton, Prada i druge.

Foto: Printskrin/Instagram/irinashayk

 

Tokom leta je radila kampanje za kupaće kostime "Ivytopia", ali je i uživala krstareći na obalama mora povodom rođendanske proslave italijasnkog dizajnera Rikarda Tiscija. Imala je priliku da radi i kampanju za jedan od najprestižnijih modnih brendova "Burberry" noseći njihove modele mantila za jesenju kolekciju 2022 godine. Ono što je najviše obradovalo njene pratioce je fotografija na kojoj poznata manekenka zajedno sa bivšim partnerom, verenikom i ocem svoje ćerke Li de Sen Šajk Kuper, uživa zajedno na divljoj plaži, dok zajedo hrane prasiće.

Foto: Profimedia

 

Naime, poznati par je bio u emotivnoj vezi od 2015. godine, nakon čega su svoju ljubav krunisali svojom naslednicom 2017. godine. NJen nekadašnji emotivni partner, poznati glumac Bredli Kuper, široj javnosti je poznat po svojim ulogama u filmovima "Mamurluk", "Kuvar", "Američka prevara", "Zvezda je rođena" u kojoj imao dvojaku ulogu, glavnog glumca i režisera i mnogim drugim. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".