С друге стране, његова млађа сестра, Настасија Ђукић за коју је он много везан одлучила је да се бави веома одговорним послом.

Милан који је веома ретко откривао детаље из свог живота, повремено је истицао да је веома везан за млађу сестру Настасију.

Сестра Милана Станковића, за разлику од певача не бави се јавним послом, али је њено занимање једно од најхуманијих

Наиме, Настасија завршила је медицинску школу, исто као и њен брат Милан, али је она наставила да ради у струци и током пандемије корона вируса спасавала је животе болесних људи.

Осим физичке сличности, Милана и Настасију везује то што имају слична интересовања и изузетно су блиски, о чему сведоче и фотографије које певач поставља на друштвене мреже.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanstankovic

 

Током првих и најснажнијих таласа корона вируса, Милан је открио да је страховао за сестрин живот, због тога што је дане и ноћи проводила у болници.

- Ноћима сам истраживао о корони, јако сам бринуо, глобално ми се не свиђа та прича, а нарочито локално јер ми је сестра медицинска сестра запослена у тој сфери. Кад ми је послала први пут слику са свим оним на себи, ја сам се уплашио, али сам био и поносан. Ја сам завршио исто средњу медицинску школу, да нисам певач, сигурно бих сада лечио некога. То је најхуманији посао - рекао је певач једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".