Певачица Марина Перазић осамдесетих година је била једна од највећих музичких звезда. Била је јако запажена, као и њена веза са Иваном Фецеом Фирчијем која је посебно заинтересовла јавност када су се растали. 

Фото: Јутјуб принтскрин/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

Из те љубави добили су две ћерке, али од растанка до данас они нису престали негативно да причају једно о другом. Иван је говорио да Марини никада није било доста новца и да је спонзоруша, а Марина је говорила како ју је он физички малтретирао и у кућу доводио другу жену.

- Иван је знао да ме удари у неколико наврата. Али никада нисам ни покушала да му вратим. Схватила сам да не вреди са њим улазити ни у какву расправу. Био је прек по природи. Желео је да ме провоцира. Ћутала сам зарад мира у кући, како бих сачувала своје лепе зубе, нос, вилицу... Кад сам добила прву модрицу, трудила сам се да друге не испровоцирам, али их је било - рекла је она за домаћу штампу. 

 Подсетимо како се једном Марина присетила својих почетака на музичкој сцени:

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

 

- Када сам се појавила на сцени, нисам била свесна своје лепоте. Све ово је Богом дано и ничим заслужено. Појавила сам се на својој првој емисији, отпевам ту песму са уздасима и одједном сам била проглашена с*кс симболом, а ја имам диплому инжењера грађевине, то је за мене на неки начин била увреда - рекла је она у емисији "Магазин ИН".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".