Јелена Томашевић је неко ко је дуги низ година на нашој музичкој сцени и она је својим даром и вокалним способностима оправдала епитет једне од најбољих и најквалитетнијих певачица са ових простора. 

Колико је њен таленат велик говори и чињеница да је недавно наступала на концерту маестралног тенора данашњице Андрее Бочелија. Извођењем неких од најзастевнијих нумера задивили су публику која је након одржаног концерта имала само речи хвале.

Фото: Теодора Ћирић, Профимедиа

 

 

Музика им је у генима

Домаћа јавност скоро да и не зна да певачица Јелене Томашевић има брата који се такође бави музиком. Он је веома талентован и као и сестра вокални је солиста.

Међутим, у односу на Јелену он не воли да се експонира у медијима. 

У жељи да потпуно остане непознат јавности, до скоро се није знало и како он изгледа, али због једног посебног повода Јелена је морала да објави фотографију са братом. 

Наиме, она је поделила успомене са прославе Дарковог рођендана. Одмах су почели да пристижу коментари колико њих двоје личе и колико је њен брат згодан. 

Не само да су слични физички, они су врло слични и по стилу живота. Како медији преносе Дарко је као и Јелена је породичан човек.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".