Pevačica Marina Perazić osamdesetih godina je bila jedna od najvećih muzičkih zvezda. Bila je jako zapažena, kao i njena veza sa Ivanom Feceom Firčijem koja je posebno zainteresovla javnost kada su se rastali. 

Foto: Jutjub printskrin/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

 

Iz te ljubavi dobili su dve ćerke, ali od rastanka do danas oni nisu prestali negativno da pričaju jedno o drugom. Ivan je govorio da Marini nikada nije bilo dosta novca i da je sponzoruša, a Marina je govorila kako ju je on fizički maltretirao i u kuću dovodio drugu ženu.

- Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo - rekla je ona za domaću štampu. 

 Podsetimo kako se jednom Marina prisetila svojih početaka na muzičkoj sceni:

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

 

- Kada sam se pojavila na sceni, nisam bila svesna svoje lepote. Sve ovo je Bogom dano i ničim zasluženo. Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena s*ks simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda - rekla je ona u emisiji "Magazin IN".

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".