"Она је све време била бледа, од момента кад је изашла пред публику видело се да јој није добро. Иако је била нашминкана и сређена, сви су приметили да се бори да изгледа весело, а када је толико занемоћала музичар је почео да пева са њом, такорећи да је покрива, да би у једном моменту Барбара буквално прелетела преко бубњева и повратила. Добро да није пала у том трку. Јурнула је јер није желела да то ико види, а није било времена да сиђе са бине. Стварно је дала 200 одсто себе, али очигледно да је имала велики проблем. Срећа па је само мало њих у публици то видело, само они који су стајали скроз бочно. После се више није вратила на сцену, али је бенд наставио да свира до краја, па су људи који су дошли у клуб могли да уживају у музици", рекао је извор.

Фото: АТА имагес

 

"Њу је хитна помоћ одвезла у болницу, где су је прикључили на инфузију. Њена другарица је после чула да није у питању никаква болест, него само исцрпљеност организма и неки стомачни вирус који сад
 влада", додао је извор.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, недавно је њен бивши дечко Дарко Лазић доспео на насловнице будући да је упловио у нову везу са извесном Катарином из Угриноваца, која је још у браку.

(Свет)

 




 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".