Рођена је у Струмици која се тада налазила у Османском Царству, у сиромашној породици. Када је Ванга имала 12 година, с породицом је напустила дом и започела живот у Новом Селу. Годину дана касније тешко је повређена у олуји након које је поступно почео да  јој слаби вид који је до 16. рођендана у потпуности изгубила.

Фото: Јутјуб принтскрин/хисторy

 

 

Несрећа се уједно и повезује с почетком њених пророчанских способности и визија. До свог пунолетства је живела у санаторијуму у близини Београда. У школи за слепе у Земуну се учила кућним пословима да би се потом вратила у Бугарску и бринула о млађој браћи и сестрама.

Многе ствари које је баба Ванга предвидела накнадно су се десиле, а оно што је занимљиво јесте да је Вангелиа за 2022. годину предвидела и смрт Краљице Елизабете.

Фото: Профимедиа

 

 

Предвиђања за 2022. годину

- Напад на Владимира Путина. Ванга је предвидела напад на руског председника, али то не значи његов крај.

- Пад метеорита. Проценила је судар великог метеорита са Земљом.

- Економска криза. Државе које имају долар као валуту биће највише погођене кризом.

- Климатске промене. Предвидела је разне климатске промене, а глобално отопљење представиће наредне године велику пријетњу флори и фауни.

- Болест Доналда Трампа. Његово здравље ће бити лошије, а говорила је и о мистериозној болести с озбиљним последицама на његово уво и мозак.

- Краљица Елизабета. Према њеним предвиђањима, краљица Елизабета ИИ изгубиће битку за живот и препустити трон сину Чарлсу.

- Побуна у Северној Кореји. Становништво Северне Кореје устаће против вође Ким Џонг-уна.

БОНУС ВИДЕО:

"Новости" испред Бакингемске палате

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".