Rijaliti učesnik, Kristijan Golubović večeras treba da uđe u ''Zadrugu 6'', ali u medijima je počelo da se spekuliše da se to možda neće desiti jer se pojavila vest da je navodno tukao muškarca u akva parku u Surčinu danas oko 17 časova. Kristijan se oglasio i otkrio svoju verziju događaja.

Kristina Spalević je priznala da ne zna o čemu se radi, te i da je kod šminkera i da se priprema pred ulazak u Šimanovce:

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

- Ja sam kod šminkera, spremam se večeras i baš mi je teško. Ne znam šta se desilo, prvi put čujem - morate Kristijana da pitate - bila je iznenađena Kristina koja još nije saznala za incident.

Potom se oglasio i Kristijan. 

- Ja više nisam u tom akvaparku, ali sam u blizini, na Novom Beogradu sam. Zvali su me, sada ću ići da vidim šta je čovek ispričao. Sve je počelo kada sam izgubio kera i došao sam u akvapark taj i zamolio ih da vrate kamere. Čovek je počeo da viče i ja sam samo stavio ruku isred sebe da me ne bi udario, a on je posle počeo da priča kako sam mu udario šamar. Evo sada se vraćam tamo da vidim šta je ispričao.

Golubović se nada ulasku u rijaliti, ako se ispitivanje u vezi slučaja ne oduži. 

(Informer)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".