Небојша је оженио 32 године млађу колегиницу Марију. Због једног семинарског рада на њеној првој години студија глуме, Небојшин живот се потпуно променио. Захваљујући семинарском раду су се упознали, зближили и заљубили, а двогодишњу романсу крунисали су браком 24. јануара прошле године.


– На факултету смо добили задатак да напишемо семинарски рад о представама које смо гледали, а ја сам погледала неколико у националном театру у којима је глумио Небојша.



- Његова глума толико ме је дирнула да сам му пришла после једног извођења са жељом да му поставим неколико питања о његовим улогама – рекла је Марија, а Небојша се надовезује како је био затечен тиме да неко тако студиозно гледа драмске комаде и пише семинарски рад о томе.



– Пошто после представе најчешће нисам у стању да мислим како треба, замолио сам Марију да се чујемо сутрадан. Желео сам да у међувремену мало размислим и, у славу науке, дам одговарајуће одговоре. И ето, сутрадан смо се чули и разговарали, наравно у позоришту и о позоришту, а међу нама су се одмах јавиле симпатије, препознали смо се.

 

(Глорија)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".