Певачка дива Лепа Брена одбила је сарадњу са посинком Филипом Живојиновићем због новца. 

Према сазнању Курира, Живојиновић, који је власник продуцентске куће, и његова маћеха планирали су да заједно раде на једном Бренином будућем пројекту. 

Међутим идеја о сарадњи се прекинула када је Филип Брени показао предрачун, а она је то одбила.

Певачица сматра да је за његову замисао то превише новца, па до сарадње, бар у овом случају, неће доћи без обзира на то што јој се допада све што Филип уради овај пројекат неће бити спроведен у дело.  

Фото: Архива Новости

 

Филип успешно помаже својој супрузи Александри Пријовић у њеној каријери. Без обзира што Александра има свој тим, са супругом се саветује око свега, око избора песама и њихове екранизације.  Она је овог лета постала власница најскупљег спота на нашим просторима. Она је у реализацију баладе ''Звук тишине'' уложила чак 400.000 евра . Филип се сложио са њом да је то паметно улагање иако он не стоји иза екранизације. 

Екипа Курира је позвала Филипа да да коментар, међутим није им се јавио, већ је само у краткој поруци написао: 

Фото: Небојша Параушић

 

- Спот за песму "Звук тишине" није продуцирала моја фирма, већ "Вижуал инфинити". Александра и ја никада не говоримо о цифрама. Мислим да је то неукусно ''

Брена још увек није ништа прокоментарисала. Бренина снајка не жали пара када је у питању њена каријера, па већ увелико ради на новом албуму, који планира да објави следеће године, за када је и заказала свој први велики концерт у Београду, и то у Арени. И у томе јој пуну подршку пружа супруг, који верује да ће ипак једном сарађивати на неком од Брениних наредних пројеката. Њих двоје се иначе одлично слажу, а Брена га не раздваја од својих синова Стефана и Виктора.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретроспектива Лепе Брене

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".