Pevačka diva Lepa Brena odbila je saradnju sa posinkom Filipom Živojinovićem zbog novca. 

Prema saznanju Kurira, Živojinović, koji je vlasnik producentske kuće, i njegova maćeha planirali su da zajedno rade na jednom Breninom budućem projektu. 

Međutim ideja o saradnji se prekinula kada je Filip Breni pokazao predračun, a ona je to odbila.

Pevačica smatra da je za njegovu zamisao to previše novca, pa do saradnje, bar u ovom slučaju, neće doći bez obzira na to što joj se dopada sve što Filip uradi ovaj projekat neće biti sproveden u delo.  

Foto: Arhiva Novosti

 

Filip uspešno pomaže svojoj supruzi Aleksandri Prijović u njenoj karijeri. Bez obzira što Aleksandra ima svoj tim, sa suprugom se savetuje oko svega, oko izbora pesama i njihove ekranizacije.  Ona je ovog leta postala vlasnica najskupljeg spota na našim prostorima. Ona je u realizaciju balade ''Zvuk tišine'' uložila čak 400.000 evra . Filip se složio sa njom da je to pametno ulaganje iako on ne stoji iza ekranizacije. 

Ekipa Kurira je pozvala Filipa da da komentar, međutim nije im se javio, već je samo u kratkoj poruci napisao: 

Foto: Nebojša Paraušić

 

- Spot za pesmu "Zvuk tišine" nije producirala moja firma, već "Vižual infiniti". Aleksandra i ja nikada ne govorimo o ciframa. Mislim da je to neukusno ''

Brena još uvek nije ništa prokomentarisala. Brenina snajka ne žali para kada je u pitanju njena karijera, pa već uveliko radi na novom albumu, koji planira da objavi sledeće godine, za kada je i zakazala svoj prvi veliki koncert u Beogradu, i to u Areni. I u tome joj punu podršku pruža suprug, koji veruje da će ipak jednom sarađivati na nekom od Breninih narednih projekata. NJih dvoje se inače odlično slažu, a Brena ga ne razdvaja od svojih sinova Stefana i Viktora.

BONUS GALERIJA: Retrospektiva Lepe Brene

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".