Тању Савић је прославила песма “Златник” коју је снимила давне 2008. године, а Поповић је током једне од Грандових емисија открио да је та песма прво била понуђена Лепој Брени, али је она одбила и рекла да би најбоље било да је Савићева сними.

Фото: АТА имагес

 

 

- “Златник” као твој највећи хит... Ту песму сам донео Лепој Брени и рекао сам “Брено, ово је песма за тебе”, она је послушала ту песму и рекла: “Сале, песма је прелепа, ја бих ту песму дала Тањи Савић” - открио је Поповић, а Тања није могла да верује, те се певачици јавно захвалила.

Подсетимо, Поповић је својевремено изјавио да је у Тањину каријеру највише улагао, верујући да ће захваљујући свом гласу наследити Светлану Цецу Ражнатовић.

- Највише смо очекивали од Тање Савић. Она је једна вансеријска певачица. Дивна, лепа, млада девојка која се у “Звездама Гранда” појавила са својих 19 година. Певачица која је сигурно могла да наследи Цецу Ражнатовић и која је на почетку каријере имала праве хитове. Ми смо јој бирали песме и водили њену каријеру. Међутим, сплет различитих околности је довео до тога да је једноставно нема. Мислим ту је она, али није то та Тања Савић за коју смо мислили да ће бити стварно врхунска звезда - објаснио је Саша Поповић раније за домаће медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".