Лепа Брена је спаковала кофере одмах након славља, када је њен брат Фарук оженио сина, и сестру Факету и сестричину одвела у Црну Гору, где је усидрена њена јахта.


Брена је све своје боравке на јахти до сада користила као кратак предах између наступа, а ово је сада прави одмор.

- Брена када је куповала јахту унапред је размишљала да ће на њој боравити са пријатељима зато је одрешила кесу и пазарила ону која има више соба. Брена је жељна сестре која живи у Америци, јер се нису често виђале. Са једне стране зато што је Брена пуно радила, а са друге зато што Фара никада није могла да узме довољно дана одмора да допутује у Србију и буде ту неко време, каже извор.

Да ће надоместити пропуштено време, постало је јасно последњих дана када се читава породица срела на свадби код Брениног братанца, након чега су су се Брена и сестра запутиле у Црну Гору.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

 

Фотографије и видео снимци довољно говоре о томе да се сестре не одвајају, да је Брена као права домаћица Фару и њену ћерку угостила у лускузу свог пловила, којим крстаре. На јахти увек има најбољих вина и хране из свих делова света, коју углавном спрема Боба, па се сви часте и певају.

- Пре неколико дана им се придружила певачица Сања Ђорђевић, са којом се Брена дружи дуги низ година. Супер се слажу и "женске приче" не престају. Купиле су исте шешире па се шале да пролазници не знају испод којег је Брена, каже наш извор.

Велелепна јахта има 6 спаваћих соба, о чему је причала и Брена.

- Па то је један леп бродић од неких 100 фита, са пет, шест спаваћих соба. Није то био поклон само за наше душе. Желели смо себи да приуштимо нешто јер је била специфична ситуација - говорила је Брена.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

 

Лепа Брена је својевремено испричала да је остала жељна сестре, са којом је тек прошле године на дужи период отишла у родно Брчко.

- Што се тиче Брчког, стигла је моја сестра која је после 28 година дошла на дужи период. За мене је то веома емотивна ситуација зато што сам остала жељна сестре и њене деце и унучића. Раздвојиле смо се на силу током рата 1994. године. Покушавамо сада да надокнадимо и проведемо што више времена заједно. Од свих тих дестинација отишли смо у Брчко, дошао је и мој рођени брат Фарук. Отишли смо на гробље код наших родитеља и после тога смо обишли неколио места која највише волимо. Када сам се сликала поред Саве, сетила сам се да сам са 11, 12 година препливавала ту Саву и да је то препливавање много опасно због бројних вирова, али срећа моја да родитељи нису знали јер не знам како бих преживела да моја деца сад оду и препливавају ту реку која изгледа мирна, али веома опасна, исричала је певачица за домаће медије.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".