- Реаговаћу послењи пут на тужна писања ове несрећнице зато што ми се уопште не препуцава са неким кога ми је првенствено жао. Ана, поновићу последњи пут, сабери се и потражи помоћ. Мајка си. Вређаш једину особу која је покушавала да ти помогне. Сада више не - написала је Јелена Карлеуша.

Подсетимо, Ана је бившој пријатељици поручила да треба да иде код психијатра.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Госпођа "вагинини монолози" нека за почетак посети неког доброг психијатра. Видели смо све шта и чиме она располаже. Ово је тежак психијатријски случај - написала је на свом Инстаграм сторију Ана, па закључила:

- П.С: Извини што имамо исте адвокате. Ето толико о твојој упућености... Ајде, СЈАШИ ВИШЕ! - закључила је изнервирана Николићева.

Фото: АТА имагес/Игор Маринковић

 

 

До сукоба између њих две дошло је након што је Ана истакла да ће тужити Карлеушу и да ће је "гонити до Стразбура".

- ЈК прво треба да се извини својим ћеркана. А онда нека се извини самој себи. Са мном ће се срести на суду, јер оптужбе које је изнела мораће и да докаже. Видећемо ускоро ко користи психоактивне супстанце. Гонићу је до Стразбура, јер је то лаж и моја траума животна због које ми се распала породица. Срам је било!.Нисам ја психијатар. Али сносиће консенквенце за изјаве које даје без основа и доказа - написала је у порукама које је поделила на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".