Сандра Африка већ има брод по коме је многи препознају на приморју Црне Горе, међутим, он је певачици постао мали, па је одлучила да се почасти већим и луксузнијим.

- Сандра обожава лето и море, али не воли нарочито да одлази на плажу - почиње извор.

Фото: АТА имагес

 

- Највише јој прија да се осами или да с пријатељима буде изолована далеко од очију јавности и обичног света, па је пловило идеално решење. Сандра бродом може да се одвезе на отворено море или да крстари од места до места, обилази острва и ужива. То је и радила свих ових година када је у Црној Гори, али схватила је да је дошло време да купи веће превозно средство.

Певачица је консултовала познаваоце наутике и исписала листу својих жеља, а они су, како наводи извор, пронашли идеално морско превозно средство.

- Уместо брода који сада поседује, Сандра ће купити јахту. Поред тога што жели већи простор и ексклузивнији ентеријер, она јахту сматра и статусним симболом, па ће то бити један од знакова који ће недвосмислено указати на чињеницу колико је успешна на естрадном небу. Написала је списак жеља, а један од њених пријатеља који је и наутички стручњак помогао јој је да изабере савршени модел за себе - открива извор.

Фото: АТА имагес

 

- Нова јахта коштаће Африку око 500.000 евра. Имаће две спаваће собе, део на отвореном налик дневној соби, купатило, кухињу и тоалет, а у складу с временом у коме живимо, све команде ће моћи да се врше путем апликација на мобилном телефону. Сандра је пожелела нешто би се могло назвати паметном јахтом иако ће, како је то обавезно, током пловљења имати посаду.

На крају је извор открио да певачица интензивно размишља и о имену свог новог пловила јер је познато да се против малера у пловидби за чамац, јахту или брод увек бира женско име.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

Како је и сама изјавила 2018. године, први брод је добила на поклон од своје бабе из Немачке, а тада је признала и шта јој највише прија у томе што у свом власништву има пловило.

- Искрено, прија ми када сам сама на броду, ту можеш да се одмориш и уживаш као човек - рекла је тада Африка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".