У домаћим медијима је као бомба одјекнула вест да је Оливера Јовићевић након 18 година одлучила да напусти РТС.

Водитељка политичког ток-шоуа "Упитник" и једно од најпрепознатљивијих лица ове медијске куће, пре извесног времена дала је отказ на поменутој телевизији и у свом саопштењу открила да ће од сада радити послове у области ТВ продукције и маркетинга.

Фото:АТА имагес

 

Оливера се појавила се у Београдском драмском позоришту како би испратила премијеру.

Да је у потпуности окренула нови лист, па и када је реч о модном стилу, показала је и избором гардеробе.

Ранијих година навикли смо да је виђамо у женственим хаљинама и високим потпетицама, а овога пута Оливера се определила за струкирани црни сако, панталоне и патике, што је противно правилима бонтона, поготово када је реч о премијери.

Фото:АТА имагес

 

 

Подсетимо, водитељка је након 18 година рада на РТС-у одлучила да стави тачку и настави своју каријеру у другом смеру.

- Драги пријатељи, желим да вас обавестим да је после 18 година мог рада на Радио-телевизији Србије дошло време за промене. Захваљујем се свим мојим колегама са којима сам готово две деценије сарађивала радећи емисију Упитник, која је у неколико сезона, према званичним мерењима, била најгледанији ток-шоу на свим телевизијама и, верујем, имала важан утицај у српској и регионалној јавности. Хвала РТС-у који ми је пружио прилику да од мог доласка на јавни сервис, 2004. године, на позив тадашњег генералног директора Александра Тијанића, радим на најважнијим пројектима телевизије. Са Јавног сервиса одлазим у пријатељској и колегијалној атмосфери са уредништвом и менаџментом и отвореношћу за сваку будућу сарадњу. Велику захвалност дугујем мојим гостима и саговорницима, а било их је више стотина из свих сфера живота, од експерата и професора до страначких лидера и председника влада и државе. Највећу захвалност дугујем гледаоцима који су 17 сезона пратили Упитник, најдуговечнији ток-шоу на свим националним телевизијама, који је представљао "крвну слику Србије". Свој даљи рад наставићу у области ТВ продукције и маркетинга. Са великим узбуђењем припремам нове пројекте и радујем се будућим изазовима и приликама - написала је Оливера Јовићевић.

БОНУС ВИДЕО

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".