Снежана Дакић је протекло време провела на прелепим Малдивима који су све чешћа дестинација кад су у питању домаће познате личности.


Водитељка је одмарала, уживала и пунила батерије за предстојећу телевизијску сезону, међутим, свој крај летовања ће памтити по нечем сасвим другом. Наиме, она је доживела језиву непријатност током лета ка Београду и том приликом је поделила своје трауматично искуство.

- Одједном је авион променио правац, то је толико било шокантно јер у том моменту је посада отрчала ка копилоту, прво авион је нагло скренуо и ја у том тренутку размишљам: 'О Боже, не сурвавамо се, значи, све је у реду са летилицом', онда видим да нема ни турбуленције, рачунам, добро је, безбедни смо, док је следећа тема сто посто је нешто са пилотом. Срећа није ми пало на памет да је можда терористичи напад, то да сам помислила, ја не знам како бих преживела од страха. Прошло је десетак минута док ми нисмо схватили о чему се ради, они су нас онда обавестили, прво су дошли чланови посаде који су били смирени, то нам је давало знак да је ипак све у реду, затим су шапнули неким путницима да се пилот онесвестио, није му било добро, вероватно је имао јаке болове када је пао у несвест. Ја сам одмах рекла: 'Боже, надам се да копилот уме да слети - рекла је она за Хyпе.

Снежана је открила како су принудно слетели у Истанбул и чекали скоро два сата новог пилота, али то није једина незгода која им се десила. Док су безбрижно наставили лет ка Београду, једној трудници је изненада позлило.


- Летели смо даље безбрижно ка Београду, срећни што нисмо морали да напуштамо авион, кад на 20 минута до слетања некој трудници позли у авиону са двоје мале деце. Опет су сви били у паници, посада је тражила боцу са кисеоником али битно да је све било у реду. Прво што се десило јесте да је хитна помоћ ушла у авион да ту жену збрину.

Мислила сам да ћу љубити земљу Србију кад будем слетела. На крају је све добро прошло - закључила је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".