Пре аудиције за "Звезде Гранда", Славица Ћуктераш школовала се и образовала за бављење музиком - завршила је нижу и средњу музичку школу са одличним успехом.

"Била сам послушна, нисам била проблематична. Сви мисле да је музичка школа "тралала", а уопште није. Ти тада имаш звање да можеш да предајеш музичко од 1. до 4. разреда основне школе. Свирала сам виолину и кларинет, само ме је музика занимала, била сам дудук за све остало, за све предмете, нарочито математику, хемију, физику", испричала је певачица у емисији "Реална прича".

Фото: Инстаграм принтскрин/cukterasslavica

 

Прижељкивала је велику каријеру, а на наговор своје мајке пријавила се за "Звезде Гранда". Међутим, у последњем моменту је умало одустала од појављивања на аудицији.


"Нисам веровала да ја то могу, она је рекла да могу. Нисам хтела, натерала ме је да се спакујем и одвела на аудицију. Имала сам трему, а она ми дала један вињак да попијем. Тако је и било, попила сам га и изашла на сцену и ето. Хвала Богу, хвала свима, што сам ту где јесам", искрена је била Славица.

 

Иако је њена каријера кренула узлазном путањом, певачица је у једном тренутку почела да се бори са анксиозношћу. Није желела да наступа, а кад је схватила да има проблем, обратила се лекару, о чему је раније отворено говорила.


"Први пут сам јој рекла да ћу да умрем,а она мени - "нећете". Мени је изузетно лоше, не смем на улицу. Она је рекла да је то стање, да није болест, да то има свака друга особа и да нећу умрети. Једном сам је звала пред наступ у један ујутро и рекла: "Ја не могу да изађем на сцену, ако станем на сцену ја ћу умрети". А она ми је рекла: "Славице, нећете умрети". "Али пашћу у несвест". А она је одговорила - "Па ако паднеш неко ће те дићи", испричала је у емисији "На првом месту" једном приликом певачица.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".