Pre audicije za "Zvezde Granda", Slavica Ćukteraš školovala se i obrazovala za bavljenje muzikom - završila je nižu i srednju muzičku školu sa odličnim uspehom.

"Bila sam poslušna, nisam bila problematična. Svi misle da je muzička škola "tralala", a uopšte nije. Ti tada imaš zvanje da možeš da predaješ muzičko od 1. do 4. razreda osnovne škole. Svirala sam violinu i klarinet, samo me je muzika zanimala, bila sam duduk za sve ostalo, za sve predmete, naročito matematiku, hemiju, fiziku", ispričala je pevačica u emisiji "Realna priča".

Foto: Instagram printskrin/cukterasslavica

 

Priželjkivala je veliku karijeru, a na nagovor svoje majke prijavila se za "Zvezde Granda". Međutim, u poslednjem momentu je umalo odustala od pojavljivanja na audiciji.


"Nisam verovala da ja to mogu, ona je rekla da mogu. Nisam htela, naterala me je da se spakujem i odvela na audiciju. Imala sam tremu, a ona mi dala jedan vinjak da popijem. Tako je i bilo, popila sam ga i izašla na scenu i eto. Hvala Bogu, hvala svima, što sam tu gde jesam", iskrena je bila Slavica.

 

Iako je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je u jednom trenutku počela da se bori sa anksioznošću. Nije želela da nastupa, a kad je shvatila da ima problem, obratila se lekaru, o čemu je ranije otvoreno govorila.


"Prvi put sam joj rekla da ću da umrem,a ona meni - "nećete". Meni je izuzetno loše, ne smem na ulicu. Ona je rekla da je to stanje, da nije bolest, da to ima svaka druga osoba i da neću umreti. Jednom sam je zvala pred nastup u jedan ujutro i rekla: "Ja ne mogu da izađem na scenu, ako stanem na scenu ja ću umreti". A ona mi je rekla: "Slavice, nećete umreti". "Ali pašću u nesvest". A ona je odgovorila - "Pa ako padneš neko će te dići", ispričala je u emisiji "Na prvom mestu" jednom prilikom pevačica.

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".