Све је почело када је Бака Прасе оптужио Жељка да му дугује новац, док Митровић тврди да то није истина.

- Он је у неком лајву у припитом стању рекао да му дугујем некакве паре. Није ми било тешко да га окренем, поменуо је једну рекламу, хтео сам да проверим и позовем га поново. Проверио сам и испоставило се да је урадио мање од 25 посто од онога што је требало и престао да се бави тиме и они су раскинули уговор. Позвао сам га и рекао му: 'Дугујеш ти нама паре, а не ми теби, не јуримо те и не зовемо те.' Радим ово јер мислим да тај криминал на интернету и иживљавање над малолетницима није у реду. Ја сам увео све што могу да се склони било шта што утиче на развој малолетника - рекао је Митровић и додао:

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- У том документарном филму биће докази о његовим неплаћеним порезима, видећемо какву имовину има, бавићемо се разлозима због којих се Кика убила, ко је навукао на дрогу, кокаин, мдма... Проћи ћемо кроз све околности његовог с*ексуалног односа са девојком од 14 година док је њена другарица била у приземљу. Причаћемо о девојци којој је пренео полну болест. Мононуклеоза се преноси и крвљу и осталим течностима, најчешће пољупцем, он каже да се са том девојком није љубио. Да најавим, они се ваде да је Кикина мајка бранила Баку Прасета, а он ће сада да види да ли га је бранила, причала је и Кикина мајка. Имамо његове геј афере, а ако било шта он прогласи неистинитим, може на детектор лажи. Тужилаштво ћемо да подсетимо шта је њихов посао.

Жељко Митровић каже и да је Бака Прасе био у контакту са Вељком Беливуком.

Фото: Јутјуб принтскриб/Baka Prase

 

- Дрвени предмет који је Бака донео испред зграде "Пинка" може само да употреби на себи. Снимио сам дистракт, он је више шаљив... Видећете како се Бака упознао са Вељом Невољом, колики је рекет плаћао, рекет је опасан и опасно је не пријавити га, то је директно финансирање клана. Он брије мозак малолетницима са афирмацијом криминалних активности. Покушавам да појасним да се може стећи поштеним радом, зато ово радим јавно. Када се свео на просјачење, свидела му се идеја да се закачи на неког ко је интересантан јавности, а то сам био ја. Прасе грокће све док се добро не испече, ову игру ћемо играти дуго, мене ово опушта. Не знам ко је победио у рату са мном - каже Митровић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".