Теодора је стална чланица позоришта “Бошко Буха”, а несвакидашњом лепотом привлачи пажњу. Како је расла у уметничкој породици, већ од малена је знала шта ће бити њен животни позив.

Теодорина мајка је Драга Живановић, коју сви патме из филма "Давитељ притив давитеља", док је отац виолончелиста Тешман Живановић.

 

 

Теодора и Петар су крајем августа обележили седам година брака.

- Петрови родитељи, глумци Даница и Лазар Ристовски и моја мајка Драга Живановић у исто време су студирали глуму на Факултету драмских уметности у Београду, додуше, у три различите глумачке класе. Мој отац, виолончелиста Тешман Живановић свирао је у Лазаровом првом филму “Бело одело”, потом и у представи “Свакодневно позориште” у којој је играла Даница. Све се то се дешавало док се Петар и ја нисмо познавали. Онда су се наше мајке једне јесени среле код Дома омладине и слатко се испричале, између осталог и о деци. Договориле су се да попију кафу, не слутећи да ће је пити годину дана касније као мајке деце која су у озбиљној вези - рекла је раније за “Глорију” Теодора која је била веома узбуђена кад је званично упознала Даницу и Лазара, док Петар први сусрет с њеним родитељима памти као веома спонтан и пријатан.

 

 

- Прво сам имао прилике да се нађем у друштву Теодорине мајке, скувала је сјајну домаћу кафу, а са оцем сам се одмах препознао на линији хумора и позитивног става према животу. Брзо смо постали пријатељи - нагласила је она.

Ово двоје талентованих људи венчање су приредили на реци у Београду, на једном прелепом сплаву.

- Био је то најлуђи дан у мом животу који се не да препричати. Верујем да ће га сви наши пријатељи и породице памтити по невероватно добром расположењу, неуморном игрању и много љубави – присетила се тада глумица, а Петар се сећа како се опустио тек кад је сунце почело да залази.

 

 

- Био је крај августа, велика врућина, много људи, пријатеља који су дошли да увеличају Теодорине и моје тренутке среће. Све се претворило у журку о којој се и данас прича у нашем друштву. Незабораван дан, баш онакав какав и треба да буде - рекао је он.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".