Ако се нека јавна личност, не само у телевизијском свету већ и шире, може похвалити идиличном породицом онда је то свакако водитељка Маја Николић (47) која већ пуне 23 године негује складан однос са супругом Александром Николићем.

 

 

Са овим успешним предузетником водитељка данас има троје деце, ћерке Теу и Тију и сина Дарка. Упознали су се на занимљив начин, приликом једног авионског лета за Атину давне 1998. године и од тада нису дозволили да им ишта поквари срећу, што их чини једним од све ређих парова на нашој јавној сцени.

Медији наводе да је супруг познате водитељке по професији економиста и да важи за успешног предузетника. Био је власник радње "Фото Тони", а у његовој биографији стоји да се од 2006. бави пословним консалтингом.

 

 

- Александар је мој витез 21. века јер се поред њега увек осећам заштићено. Ми смо се једноставно пронашли и верујем да смо обоје људи који се радују срећи, успеху и који не коче једно друго. У том смислу је можда мој супруг другачија врста мушкарца, који ме никада није кочио и увек био само ветар у леђа. Можда је и то одговор на питање какав је он мушкарац. Надам се и трудила сам се свих ових година да и ја будем баш таква жена - рекла је недавно Маја и додала да је породица њена највећа срећа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".