Хрватска певачица Јелена Розга недавно је прославила 45. рођендан, а с обзиром на то да важи за једну од негованијих жена на овим просторима, многи мисле да је бар 10 година млађа. Певачица је открила своје мале тајне, те шта је заслужно за њен младолик изглед.

- Јако пуно спавам, никад не конзумирам алкохол. Ја не знам каквог је укуса вино и остали ти производи. Углавном пијем само воду, пре неколико година сам избацила газиране сокове, првенствено због срца и штитне жлезде. Идем на масаже, лагане терапије и јако мало се шминкам, каже Јелена.

Фото: АТА имагес

 

Беспрекоран, порцелански тен постао је њен заштитни знак, а скривање од сунца још један доказ колико прекомерно сучање утиче на квалитет коже.

- На сунце не излазим, раније су ме гледали како сам тако бела, а из Сплита сам, али навикли су се сада да сам то ја, истиче певачица.


Розга је позната по фит фигури, за коју ипак нису задужени напорни тренинзи.

- Не тренирам, али јако сам активна и енергична, то ме пуно троши. Вероватно и генетика и класичан балет којим сам се бавила пре него што сам почела да певам у групи "Магазин", па могу себи сада да приуштим да после свирке поједем бурек, попијем јогурт и легнем да спавам, рекла је Јелена за ТВ Прва.

Сплитска певачица има 57 килограма, а како је једном приликом изјавила, због проблема са штитном жлездом не може да се угоји.

Јелени је 2006. године откривена хипертиреоза, а пре четири године и тахикардија. Певачица тврди да због свог здравственог стања већ годинама има исту килажу.

Фото: Дарко Дозет

 

- Моји проблеми са штитастом жлездом не дају ми да се угојим ни пола килограма, али има и до генетике и до тога што живим поред мора. Штитаста жлезда понекад уме баш да ме зеза, али генерално се добро осећам. Не дам се ја, само осмех на лице и позитива. Ипак, не крије да је велики гурман и да мора да поведе рачуна шта једе.

- Пазим шта једем, иако сам велики гурман. Трудим се да храна коју уносим буде лагана и здрава. Једем више пута дневно, али у мањим количинама, зато што то одговара мом организму. Некада себи дам одушка и опустим се. Волим медитеранску храну, лаганију исхрану, која садржи доста воћа, поврћа и рибе. Зими обожавам да једем печено кестење, објашњава Розга.

(Стил)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".