Глумица и водитељка Маријана Мићић ужива са супругом и ћерком у Доброти, а сада је открила да јој не сметају пеге по лицу.

- Пегице. Када сам први пут отишла код козметичара питали су ме да ли желим да ми скину пегице!!! Ни тада ни сада, 20 година касније није ми јасно зашто су ме то питали?! - поручила је Маријана, а онда су јој фанови рекли да изгледа прелепо са њима.

 

 

"Савршена. Прелепа си. Врх си", само су неки од коментара које је добијала Маријана испод објаве.

Иначе, Маријана Мићић се породила средином децембра прошле године и на свет донела девојчицу, којој су она и њен партнер Милош дали име Ана.

Маријана се, како је признала, још увек привикава на улогу маме и описује како су прошли први дани са наследницом.

- Прошли су ми у магновењу. Када смо из породилишта стигле кући, као да сам ушла у неки други живот, као да моје тело није било оно одраније, као да смо то били други ми. Још се нисам сродила са сазнањем да је Ана наше дете и да сам ја мама. Ваљда је то нешто толико велико да организму треба време да се привикне. Рекли су ми да је тај осећај нормалан, али не и колико ће трајати - рекла је Маријана за магазин "Хелло" и додала да сву пажњу посвећује новом члану породице:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/MarijAna Mićić

 

 

- Наравно, бескрајно је волим и осећам да треба да је пазим и мазим, но, збуњеност је и даље присутна. Често су ми говорили: "Видећеш како ћеш се осећати када је први пут оставиш саму", а недавно се и то догодило. Показало се да су били у праву кад су тврдили да једва чекаш да се вратиш кући, колико год ти било лепо.

Наследница Ана је пресликана тата, каже Мићићева поносно.

- Ликом да, а и добра је на њега. Кад се родила, да сте показали 10 мушкараца и питали ко је њен тата, сви би показали на Милоша. Чак има и фризуру какву он носи. (смех). Није она без разлога МишАна - рекла је глумица и водитељка.

Поносна мама открила је да њу и тату Милоша сви питају успевају ли бар мало да одспавају, а они се ноћу само једном буде. Уз констатацију да је Ана беба за пожелети позната глумица и водитељка је за поменути медиј додала:

 

 

- Пре неколико дана њену лекарку сам звала у 11 пре подне. Кад сам јој рекла "добро јутро", зачудила се, а кад је чула да смо се управо пробудиле, закључила је да смо заиста срећни родитељи.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".