Водитељка и модна дизнајнерка и њен вереник и рођени брат Новака Ђоковића, уприличиће славље 12. септембра у Београду, где ће бити обављено и црквено венчање, након чега ће сватови бити у прилици да славе и у Црној Гори.

Фото: Инстаграм принтскрин/saskaveselinov

 

Друго венчање биће организовано у Херцег Новом, тачније у ризорту Портонови, а откривено је да ће гости на венчању испоштовати и дрес код који су замислили младенци.

Подсетимо, Ђорђе Ђоковић је запросио девојку Сашку Веселинов на Калемегдану, а за веренички пристен је наводно издвојио 10.000 евра.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/saskaveselinov

 

- Иако је било питање дана када ће се њих двоје верити, Ђоле је желео да тај корак буде велико изненађење за Сашку. Када је добио амин од чланова породице, обавестио је два најбоља друга и њену најбољу другарицу. Одлучио се за интимну веридбу на Калемегдану јер ју је први пут пољубио управо на том месту на ком ју је верио. Имао је велику трему, али је на крају све испало како је замислио - причао је извор и открио да је млади Ђорђе за веренички прстен издвојио невероватних 10.000 евра.

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".