Водитељка Марија Вељковић већ неко време ужива у вези са глумцем Растком Јанковићем, који је најпознатији по својој вези са певачицом Јеленом Лаловић познатијом као Јеллена.

Водитељка је на свом Инстаграм профилу објавила њихову заједничку фотографију уз опис "подршка и љубав".

 

 

Иначе, може се рећи да је Растко "слаб" на плавуше, па је пре много година био у вези са певачицом Јелленом. Они су били у љубави пуне три године, а онда су се разишли.

- Моја и Јелленина веза била је веома бурна и трајала је три лепе године. Неке новине су почеле да измишљају причу да сам раскинуо са Јелленом због наводне везе са водитељком Машом Самарџијски. Морам да их разочарам, јер је Маша моја добра пријатељица и годинама има момка кога веома поштујем. Разлози за мој и Јелленин раскид су сасвим други. После Јелленине аустралијске турнеје дошло је до спонтаног и културног прекида. Ми се и даље редовно чујемо "по аустралијској линији". Јеллена ми повремено и даље спреми палачинке са шунком и сиром, специјалитет који сам је ја научио да прави. Криво ми је што више не слуша моје модне савете, па је почела да се мало грандовски облачи - говорио је својевремено Растко.

 

 

Иначе, Јеллена се после Растка удала, добила сина, док је Марија пре неколико месеци ставила тачку на брак Са Небојшом Миловановићем са којим има троје деце.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".