Voditeljka Marija Veljković već neko vreme uživa u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem, koji je najpoznatiji po svojoj vezi sa pevačicom Jelenom Lalović poznatijom kao Jellena.

Voditeljka je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz opis "podrška i ljubav".

 

 

Inače, može se reći da je Rastko "slab" na plavuše, pa je pre mnogo godina bio u vezi sa pevačicom Jellenom. Oni su bili u ljubavi pune tri godine, a onda su se razišli.

- Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida. Mi se i dalje redovno čujemo "po australijskoj liniji". Jellena mi povremeno i dalje spremi palačinke sa šunkom i sirom, specijalitet koji sam je ja naučio da pravi. Krivo mi je što više ne sluša moje modne savete, pa je počela da se malo grandovski oblači - govorio je svojevremeno Rastko.

 

 

Inače, Jellena se posle Rastka udala, dobila sina, dok je Marija pre nekoliko meseci stavila tačku na brak Sa Nebojšom Milovanovićem sa kojim ima troje dece.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".