Маринковић је згрозио јавност ставом о Миљанином здравственом стању.

Миљана се доскора борила за живот, а због компликација и депресије још је у болници, међутим, то Маринковића нимало не дотиче, већ сурово удара по њој, говорећи чак и да је нема, не би се потресао.

- Миљанино стање ме не интересује, пратим само кад отворим портале, не могу да лажем и кажем да је другачије, кад није. И да је нема, не бих се потресао. Боље да не кажем шта заиста мислим, јер ће онда медији почети са својим причама, а то ми не треба. Ја свакако нисам Миљанин бивши дечко, ја сам само бивши прављач детета - рекао је Иван, те поново шокирао признањем да не зна ништа о свом сину и не верује да ће икада њихов однос бити као однос правог оца и сина:

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

- Ја нисам у току ни око Жељка. Кад му је био рођендан, послао сам поруку Синиши, он је мени неколико дететових слика с прославе и то је то. Ја сам веома реалан. Тешко да ће икад бити било шта од тог односа мене и сина. Ја не могу да имам нереалне и неизводљиве жеље. Кад се узме у обзир однос комплетне породице и мене, њихово психичко стање, ту не постоји варијанта претераног зближавања. Не бих да некоме у животу нешто немогуће обећам. 

Након тога Иван се осврнуо на то како ће се одвијати Миљанин и његов однос унутар Беле куће, те тврди да му Кулићка дође као задња рупа на свирали.

Фото: Н. Лабудовић, Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не издвајам њу у односу на остале, понашаћу се према сваком како заслужи. Ја мислим да ће ми други правити веће проблеме од ње. Не плашим се ничег и никог. Преживео сам туче, нападе, све најгоре и најбоље. Ништа не може да ме изненади, па ни Миљанина штикла у главу - закључује Иван.

Све очи несумњиво ће бити упрте у Лазара Чолића Золу и његов однос с Миљаниним бившим, с којим има и сина:

- Неко му је пренео да сам га коментарисао, а ја сам само рекао да је небитан дечко. Он очекује да му вратим, а мене боли к***ц за њим, не дајем му на значају - каже Иван.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".