Када болничари и лекари нису у могућности да смире Миљану, морају да позову њену мајку Марију да би је смирили. Она због уласка у ''Задругу'' прави нове проблеме: 

- На одељењима није дозвољена посета, али ово су хитне ситуације јер је пацијенткиња дивљала по болничкој соби, а како доктори нису могли да је обуздају, звали су њене најближе да заједно пробају да је смире. С обзиром на то да њено здравствено стање после компликације услед операције желуца и даље није стабилно, она мора да буде под надзором лекара, који сада страхују да ће кришом да покуша да побегне из болнице - прича извор Републике и додаје:

- Миљана се сада осећа добро иако њено стање још није скроз стабилно, па она мисли да може већ да иде кући. Сваки дан инсистира на томе да је пусте, али због проблема који се стално јављају доктори морају и даље да је држе на оку. Она стално листа вести, прочитала је да сви њени бивши хоће у ријалити, зна да се сад снимају профили и нон-стоп тражи да иде кући. Марија и Бебица су долетели када је почела да хистерише и прича лекарима да мора да изађе због "Задруге 6". Миљана је викала на докторе: "Боље ме пустите да мирно изађем, него да овде правим хаос. Побећи ћу макар скочила кроз прозор!" То је највише уплашило лекаре, па су одмах позвали њену мајку.

Фото: Профимедиа/Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Мајка Марија се распала због настале ситуације: 

- Марија и Бебица су нон-стоп под стресом. Сваки позив лекара за њих је страх јер никад не знају шта ће доктори да им кажу. Миљана хоће у ријалити, чим јој спадне температура и кад јој је боље, она хоће да иде из болнице. Још месец дана ће морати да се опоравља, тако да ријалити никако није опција. Марија и Бебица су је сатима смиривали, али виде да она никако није мирна што се напољу све дешава мимо ње. Плаше се сви да ноћу не покуша да побегне, она никад не размишља о последицама - закључује наш саговорник.

Марија: Свакодневно јој се стање мења

Марија Кулић нема жељу да излази у медије док не буде сигурна да је здравствено стање њене ћерке сасвим стабилно: 

- Миљана је боље, али се из дана у дан ситуација мења. Час је овако, час онако, али је битно да је температура сад повремена и да је нижа него што је била. Доктори ми сваку промену јављају, тако смо се договорили, и ја се надам да ће све лепо да се реши. Она је тврдоглава за свашта нешто, али сам јој запретила да слуша докторе. Сви јој желимо добро, али Миљана је Миљана. Она иде некад сама против себе - поручила је Марија за медије.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".