Филип Цар и Лазар Чолић Зола гостовали су синоћ у емисији "Народ пита", где су говорили о разним темама из ријалитија "Задруга".

Уследило је телефонско укључење, јавила се Зага из Београда.

- Филипе, ја сам била на линији док си у емисији разговарао са Сањом и Аном, неке речи су моигле да погоде све девојке са којима си био. Не могу да се сетим шта си тачно изговорио, али био си са њима, а спаковао си их све у кош, где вероватно одлажеш све бивше девојке. Сања се вероватно осетила угрожено. Што се тиче јучерашње емисије, било је доста питања о теби, јер си оставио доста утисака - говорила је гледатељка.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Наравно да ће да се прича, али Маријана Зоњић, мувакали се пар дана у "Задрузи", требао сам да дођем у карантин, ноћ пред улазак се видели, она легла поред мене мало, ништа. Нисмо имали неки однос, а она има потребу на силу да иде против мене. Шта ће да постигне? Ајде Маријана, али Лукс он сваки пут потенцира пљувачину по мени. Они дођу целу ноћ да причају о мени, а они би направили као ја да знају. Лукс би био са 50 риба у 10 месеци, али не може - рекао је Цар.

- Ти си направио увод да те настави прича, кад си рекао да имаш снимке Маријане Зоњић у телефону, али то је нешто што не смеш да урадиш ако хоћеш да се представиш као бољи фрајер - додала је гледатељка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Немам у себи то да урадим. Ја немам срама, давно сам изгубио појам о срамоти, али никад нисам радио такве ствари. Они пишу статуе, јављају се новинарима, а иду голом г*зицом на јежа. Ја толико знам, а неке ствари ме нису занимале. Од слика и снимака где виде једни друге, а неће да шаљу новинарима, то је долазило до мене. Видело се ко се са ким дружи, упозна неког, има с*кс и скида звездице са гаћица. Знају они који раде. Они се баве туђим животима, а не својим. Кад све сагледам мени је Далиле Драгојевић жао, она нема никог уз себе - наставио је да бесни Цар.

Након уклучења, Цар се надовезао на разговор са гледатељком и открио да ли верује да девојке могу да се промене.

- Може свако да се промени, питање је да ли жели. Све девојке које су у ријалитију, имају своје квалитете. Не би оне дошле и докопале се телевизије да немају неки одређени квалитет или интелект. Треба да брину о неким стварима, жена си. Маријана себи не може то да дозоволи ако мисли да каже да је таква и онаква - рекао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".