У питању је наша списатељица и водитељка Мирјана Бобић Мојсиловић.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Domaći filmovi

 

 Мирјану Бобић Мојсиловић старија публика први пут је видела у филму “Није него”, у ком је играла уз сестру близнакињу Зорицу, а нешто млађа публика је памти и по колумнама које је објављивала за најутицајније дневне и недељне новине. Рођена је у Београду 1959. године.

Вишеструко талентована Мирјана, са подједнаким успехом је писала колумне и водила популарне ТВ емисије, а крајем 90-их објавила је прву кратку збирку прича.

Упоредо са писњем бавила се и ТВ новинарством, а водила је емисије “Ово вас још нисам питала” и “Погоди ко долази на вечеру”. Међутим, ни ту се не исцрпљују њени таленти, јер како је својевремено открила, у слободно време воли и да слика.

Фото: В. Данилов

 

Мирјана свој приватни живот крије од очију јавности, а о њеном емотивном животу се врло мало зна. Оно што је познато јесте да је рано остала без мужа, доктора Љубомира Мојсиловића, који је преминуо када је имао само 37 година. Мирјана је тада остала сама са једногодишњом ћерком Милом и више се никада није удала.

– Не кријем свој приватни живот. Било је љубави у мом животу, страсти и лудила и свега, али очигледно никада нисам хтела да се удам. Подсвесно сам бирала мушкарце с којима нисам могла да остварим ту врсту везе, да не бих угрозила своју ћерку, а сада ме удаја не занима. Удата сам за своју слободу – рекла је водитељка једном приликом у емисији “Промена”.

– Никоме не препоручујем то. За дете је та ситуација потресна и оно је увек оштећено. Поготово ако се у тој вези роди још неко дете, то је увек катастрофа за ово прво – испричала је Мирјана тада.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".