Иако је често недоступна за медије, њене комшије из круга двојке, где Аница живи са супругом Миодрагом Совтићем, нису имали ништа осим речи хвале да кажу за њу.

Откако се деведесетих вратила из Немачке, Аница је мир нашла на Дорћолу, што потврђују и њене комшије.

Фото: Анђела Стевановић Живковић

 

- Аница је дивна комшница, сви је обожавамо! Жена нема ману. За све што треба да се организујемо у згради, она је прва. Увек се ангажује и помаже новчано и на сваки други начин. Била је приступачна од самог почетка познавања иако је након досељења уживала огромну популарност. Не познајем много глумица, али ми делује да је она једна од ретких овако приземних, нормалних... – рекао је један комшија и додао:

– Срећемо се готово сваког дана и колико год била у журби, увек стане да поприча. Има своју устаљену рутину, коју наравно мења само због посла. Сада када им се ћерка удала, била је помало тужна због њене селидбе. Миодраг и она супер функционишу. Ако би ме неко питао како изгледа складан брак, дао бих као пример њих двоје. Мислим да је кључ тога што се нису јавно експонирали.

Фото: М. Станчић

 

Аницина ћерка Мина Совтић недавно је изговорила судбоносно “да” и самим тим кренула својим путем.

– Иако је јединица, нису је размазили. Мина је дивно дете, културна и лепо васпитана. Јако смо срећни због ње јер знамо колико је Аница једва чекала њену удају. Било јој је тешко да се опрости од ћерке и заједничког живота са њом, али то је живот – рекла је комшиница Маја, додавши да у њиховом животу нема ничег спектакуларног што би изазивало пажњу.

– И мене је у почетку интригирало како живи једна глумица, сигурно се њена свакодневница разликује од моје, али то није истина. Аница иде у радњу као ја, шета се, иде на посао, сасвим нормална жена. Њих двоје су јако скромни људи. Често седе у локалном кафићу, немају потребу да иду у скупе ресторане, како би их људи видели. Уживају у свом миру.

Фото: Танјуг

 

Комшије су откриле да су небројено пута гледали представе захваљујући глумици која им је обезбеђивала карте.

– Кад год има вишак карата, пита некога од нас да ли бисмо желели да идемо и имамо ли слободног времена. Једном смо се окупили и ишли њу да гледамо у “Атељеу 212” – истакла је једна комшиница.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".