Млада глумица која плени лепотом одрасла је на Косову где је провела детињство до своје 13. године.Она је чак понела титулу мис Косова и Метохије 2011. године. Она је глумила у серији ''Игра судбине'' а завршила је и два факултета, економију и глуму. Једно време је радила на РТС-у где је водила емкисију ''Луда народна ноћ''.

- Размишљала сам о архитектури, али је избор пао на економију, па сам упоредо са оним за глуму полагала пријемни и за економски факултет и била прва на ранг листи. Онда сам одлучила да завршим и једне и друге студије и била принуђена да се сналазим, по три месеца сам проводила код куће и у Београду и некако успевала да увек све уклопим. Било је тешко, али сам издржала, а сад ми економија добро дође да се снађем. Чак ме и колеге често питају за економски или банкарски савет - изјавила је Милица једном приликом за "Глорију".

Милица Томашевић важи за једну од најзгоднијих и најлепших жена на јавној сцени, а иако има највеће припродне атрибуте међу својим колегиницама, она то не истиче. Она је врло активна на друштвеним мрежама где неретко качи фотографије са сета, али и са луксузних путовања.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Фотографије са снимања серије "Кнежевина Србија" - Глоговац као Кнез Михаило

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".