Атрактивна водитељка Сања Маринковић открила је зашто се развела од супруга након десет година брака и признала да и даље верује у праву љубав.

- Мени је најважније да господин нема комплекс надмености, неуспеха, немања и онда је све лако. Понекад је пожељније да буде потпуно смешан, него потпуно досадан. Мада можда и најбитније је да је храбар јер је то знак да га краси самопуздање. Једноставно не пристајем на живот удвоје по сваку цену, без љубави, страсти и нежности не може. Управо због недостатка топлине сам се у растала од бившег мужа. Можда сам емотивно незрела, али знам да не желим да ми разум ућутка срце оном чувеном реченицом " Није паметно..." - признаје Сања.

Фото: Јутјуб принтскрин/ RTV Pink Official

 

Водитељка ни након развода не престаје да верује у љубав, те јој комплименти мушкараца које свакодневно добија и те како пријају. 

- Можемо да закључимо да је женама од мушкараца у суштини потребно мало, лепа реч, загрљај, разговор и мала доза узбуђења. У мом животу увек постоји неки мушкарац који ми позивом или поруком улепша свакодневницу. Стрпљиво чекам неког тајанственог мушкарца који ће бар на кратко променити мој живот и чекам да нови или неки стари принц поново ушета у мој живот - не крије водитељка.

Фото: Инстаграм принтскрин/sanjamarinkovicofficial

 

Иако развод није мала ствар, Сања Маринковић одлучила је да се посвети себи, а сваки слободан тренутак проводи на путовањима која су њена највећа страст.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".