Интересантан податак је да већина наших естрадњака може да се похвали само са дипломом основне школе, понеко и са средњом, а врло мали број је оних који спадају у групу академских грађана, али то их свакако није спречило да направе велики успех.

Лепа Брена је радила као бебиситерка

Многима је вероватно тешко да у то поверују, али можда и највећа женска звезда на нашим просторима, Лепа Брена, у младости је радила као бебиситерка, а чувала је ни мање ни више него певачицу Ану Штајдохар, док је студирала туризам.

Фото: Инстаграм принтскрин/лепабренаа

 

 

Слоба Радановић је радио као обезбеђење

Фото: АТА имагес

 

 

Слоба Радановић данас је један од најтраженијих пјевача на домаћој музичкој сцени. Јавност га је упознала током учешћа у једном музичком такмичењу, но прије но што се остварио на естради, Радановић је морао да се сналази на разне начине, па је тако у једном периоду свог живота радио и као обезбеђење.

Сања Маринковић је пре новинарства била пекарка

Фото: Танјуг/ Димитрије Голл

 

 

Водитељка Сања Маринковић већ годинама се бави новинарством, а студије је завршила у Београду, а како би обезбедила новчана средства, била је принуђена да ради у пекари

Индира Радић је била медицинска сестра

Пре него што је дошла у Србију и постала позната певачица, Индира Радић живела је у Загребу, где је радила као медицинска сестра у једној болници, али и поред не одобравања родитеља да се бави јавним послом, она се ипак изборила на том трновитом путу и сада може да се похвали чињеницом да су њене песме незаобилазни део сваког весеља.

Фото: Архив Новости

 

 

Емина Јаховић се одувек бавила јавним послом

Фото: В. Данилов

 

 

Певачица је одувек желела да буде позната, па је тако током средње школе хонорарно радила на ТВ Нови Пазар, где је водила временску прогнозу.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".