Тони Цетински је један од најпознатијих хрватских певча и кантаутора. Дугогодишњу каријеру градио је корак по корак, а с почетка није ни слутио какав успех ће постићи.

Ипак, недавно је на једном свом наступу у Бару разочарао и увредио публику, а многи су имали за њега само много негативних коментара. Ипак, неоспорно је да је он одличан музичар и певач, а његов живот, нарочито онај љубавни могао би да послужи као инспирација за неки филм.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, Тони се женио чак три пута. Прва два брака су му пропала, а из сваког од њих познати певач има и децу. 

Прва велика љубав Цетинском је била Антонела Бутиган, која се 1994. такмичила за Мисс Дубровачко-неретванске жупаније. Тони је тада тамо наступао, а љубав се десила, како је он у више наврата говорио на први поглед. 

Венчали су се 1998. и добили сина Кристијана. Пет година су били заједно, а онда су се развели. Антонела се одселила у Немачку, а Тони је сина виђао кад год је могао.

- Кристиан и ја се не дружимо колико би то требало, једино заједно летујемо. Без обзира на све, мајка га је веома лепо васпитала. Усмерен је на музику и спорт. Игра рукомет и тенис, а одличан је и са гитаром. Трудим се да имам пријатељски однос с њим - рекао је Тони 2012. године.

 

 

- Очинство ме невероватно променило. Право је чудо колико ми одрасли можемо да научимо од деце - казао је тада Тони за наш портал.

Тонијев други брак десио се 2007. године када се популарни певач венчао са Иваном Нобило, након 7 година везе. У почетку је све било идилично, а 2009. године су добили и ћеркицу.  Ипак, ни тај брак му није успео.

Развели су се 2012. године, а Тони је касније признао да је развод доживео као свој пораз. Ивана је ћерка познатог загребачког адвоката Анте Нобила.

Ипак, 2013. година донела је Тонију нову љубав. Он је тада упознао садашњу жену Дубравку, на прослави код заједничког пријатеља.

Иако је разлика у годинама међу њима била 15 година то их није спречило да живе свој сан. Венчали су се 2014. године, а имали су чак 3 свадбе - у Лас Вегасу, Загребу и њеним Винковцима.

 

 

Том приликом он је објавио њихову заједничку фотографију с венчања, а у опису је стајало:

- Свако добро које имамо или чинимо може једино долазити од Бога који је само Добро. Исто тако љубав ако хоће бити права, мора долазити од Божје љубави. Редовно присуствовање светој миси и примање Христовог тела чини да постајемо нови људи, кристолици. Тада је и наша љубав ближа оној правој љубави какву видимо да Христ има према нама. Сами немамо снаге љубити до вечности, али снагом захваљивања, можемо љубити изнад људских димензија. Зато има смисла позив који супружници налазе код светог Павла који говори о смрти на крсту која се наставља у благодарењу. Мужеви, љубите своје жене као што је Крист љубио Цркву те себе предао за њу. 

Након неколико година пар је одлучио да се из Загреба пресели у Ровињ, где и данас живе. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".