Atraktivna voditeljka Sanja Marinković otkrila je zašto se razvela od supruga nakon deset godina braka i priznala da i dalje veruje u pravu ljubav.

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada možda i najbitnije je da je hrabar jer je to znak da ga krasi samopuzdanje. Jednostavno ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se u rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom " Nije pametno..." - priznaje Sanja.

Foto: Jutjub printskrin/ RTV Pink Official

 

Voditeljka ni nakon razvoda ne prestaje da veruje u ljubav, te joj komplimenti muškaraca koje svakodnevno dobija i te kako prijaju. 

- Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lepa reč, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom ulepša svakodnevnicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život - ne krije voditeljka.

Foto: Instagram printskrin/sanjamarinkovicofficial

 

Iako razvod nije mala stvar, Sanja Marinković odlučila je da se posveti sebi, a svaki slobodan trenutak provodi na putovanjima koja su njena najveća strast.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

(Grandonline)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".