Toni Cetinski je jedan od najpoznatijih hrvatskih pevča i kantautora. Dugogodišnju karijeru gradio je korak po korak, a s početka nije ni slutio kakav uspeh će postići.

Ipak, nedavno je na jednom svom nastupu u Baru razočarao i uvredio publiku, a mnogi su imali za njega samo mnogo negativnih komentara. Ipak, neosporno je da je on odličan muzičar i pevač, a njegov život, naročito onaj ljubavni mogao bi da posluži kao inspiracija za neki film.

Foto: V. Danilov

 

 

Naime, Toni se ženio čak tri puta. Prva dva braka su mu propala, a iz svakog od njih poznati pevač ima i decu. 

Prva velika ljubav Cetinskom je bila Antonela Butigan, koja se 1994. takmičila za Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Toni je tada tamo nastupao, a ljubav se desila, kako je on u više navrata govorio na prvi pogled. 

Venčali su se 1998. i dobili sina Kristijana. Pet godina su bili zajedno, a onda su se razveli. Antonela se odselila u Nemačku, a Toni je sina viđao kad god je mogao.

- Kristian i ja se ne družimo koliko bi to trebalo, jedino zajedno letujemo. Bez obzira na sve, majka ga je veoma lepo vaspitala. Usmeren je na muziku i sport. Igra rukomet i tenis, a odličan je i sa gitarom. Trudim se da imam prijateljski odnos s njim - rekao je Toni 2012. godine.

 

 

- Očinstvo me neverovatno promenilo. Pravo je čudo koliko mi odrasli možemo da naučimo od dece - kazao je tada Toni za naš portal.

Tonijev drugi brak desio se 2007. godine kada se popularni pevač venčao sa Ivanom Nobilo, nakon 7 godina veze. U početku je sve bilo idilično, a 2009. godine su dobili i ćerkicu.  Ipak, ni taj brak mu nije uspeo.

Razveli su se 2012. godine, a Toni je kasnije priznao da je razvod doživeo kao svoj poraz. Ivana je ćerka poznatog zagrebačkog advokata Ante Nobila.

Ipak, 2013. godina donela je Toniju novu ljubav. On je tada upoznao sadašnju ženu Dubravku, na proslavi kod zajedničkog prijatelja.

Iako je razlika u godinama među njima bila 15 godina to ih nije sprečilo da žive svoj san. Venčali su se 2014. godine, a imali su čak 3 svadbe - u Las Vegasu, Zagrebu i njenim Vinkovcima.

 

 

Tom prilikom on je objavio njihovu zajedničku fotografiju s venčanja, a u opisu je stajalo:

- Svako dobro koje imamo ili činimo može jedino dolaziti od Boga koji je samo Dobro. Isto tako ljubav ako hoće biti prava, mora dolaziti od Božje ljubavi. Redovno prisustvovanje svetoj misi i primanje Hristovog tela čini da postajemo novi ljudi, kristolici. Tada je i naša ljubav bliža onoj pravoj ljubavi kakvu vidimo da Hrist ima prema nama. Sami nemamo snage ljubiti do večnosti, ali snagom zahvaljivanja, možemo ljubiti iznad ljudskih dimenzija. Zato ima smisla poziv koji supružnici nalaze kod svetog Pavla koji govori o smrti na krstu koja se nastavlja u blagodarenju. Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju. 

Nakon nekoliko godina par je odlučio da se iz Zagreba preseli u Rovinj, gde i danas žive. 

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".