Певачица се пре четири године повукла са музичке сцене јер је родила сина Матију, а затим је прошле године добила и Андрију. Она открива како је успела да врати линију коју је имала пре два порођаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

- Уместо да једем, пила сам кафу! Углавном је то био нес са сојиним млеком и мало шећера. То би ме заситило, па нисам морала да једем сатима. Кад бих огладнела, узела бих салату. То би било све што сам уносила за цео дан. Тако сам изгубила девет килограма, и то веома брзо - каже Ана и додаје да не препоручује свима да следе њен пример.

- Свесна сам да то није здраво, али сам једино тако успела да се стешем. Ко може, боље је да се храни разноврсно, односно да има више мањих оброка. Не постоје неке чаробне формуле за мршављење! Жене не треба да држе ригорозне дијете, као што сам ја урадила, већ само да пробуше кашику и једу кувану храну.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demode style (@demodelook)

Певачица је управо зато последњих месец почела да уноси још неке намирнице, осим кафе и салате.

- Схватила сам да морам да почнем да једем све, као и да је само важно да у неком тренутку кажем себи: ,,Доста", а не да натрпам све и свашта у тањир! Нисам више на дијети, само избегавам да вечерам после седам сати увече и то се одмах види на мени. Мада, сваког лета мало смршам и поцрним, па изгледам виткије.

Ана због трудноће годинама није тренирала, недавно се вратила вежбању.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_)

- Са првим дететом се нисам много угојила, али са другим јесам! Чим је Андрија мало порастао, кренула сам у теретану. Раније сам играла рукомет и имала сам изражене мишиће. У јануару сам почела интензивно да тренирам, углавном с теговима и успела сам да обликујем тело. Опет имам мишиће и срећна сам због тога - прича певачица.

Шта једе Ана Бебић

Доручак: Кајгана са поврћем или само нес кафа

Ручак: Безглутенска паста

Вечера: Купус или нека друга салата

Трик савет: Пијте много течности

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".