Познати глумац и хумориста, Андрија Милошевић у браку је са глумицом Александром Томић, коју често имамо прилике да видимо у јавности. 

Андрија ужива у томе да с њом снима кратке видео клипове, а велики број пратилаца на Инстаграму и другим друштвеним мрежама има баш захваљујући томе.

Оно што ретко ко зна јесте да Андрија има млађег брата, Велибора, који се ретко када с њим појављује у јавности. Ипак, једном приликом Андрија је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију са њим, а оно што су сви могли на основу ње да закључе јесте да њих двојица веома личе. 

Велибор Милошевић је дипломирани економиста који се већ неколико година бави продукцијом. Ради у позоришту у Подгорици, а са братом је радио и неколико заједничких пројеката.

Да се подсетимо, Андрија и Александра су недавно постали родитељи и док се мама посветила гајењу бебе Андрија неуморно ради, а највише ужива у представама које игра у позоришту.

Фото: АТА имагес

 

 

Иако му филм и серије нису стране, највећу пасију осећа када стане на даске које живот значе и осети енергију коју му публика шаље док ужива у његовим шалама.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Где цвета лимун жут"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".