Жарко сезаклео на вечну љубав и верност својој дугогодишњој девојци Јелени Јанковић.

Фото: Принтскрин Фејсбук/Jelena Stevanović

 

 

Шармантан и непосредан, беспрекорног знања, лако се изборио за статус омиљеног "трагача", на кога се учесници не љуте чак и када их победи.

 

 

Њихова љубавна прича почела је на концерту групе "Легенде" коју Јелена, за разлику од свог дечка, воли да слуша.

- Отишао сам да бих помогао другу, мом пријатељу из квиза, а Јеленином са факултета. Имао сам задатак да "одвучем" Јелену на страну, да би он могао да се удвара њеној другарици. На крају од њихове романсе није било ништа, а међу нама се родила љубав - испричао је Жарко за магазин "Hello", а Јелена се надовезала.

 

 

- Никада нисам успела да га наговорим да почне да слуша музику уз коју смо се упознали иако је понекад пустим код куће. Иначе, морам да кажем да је Жарко пажљив и романтичан. Увек се сети важних датума, нема потребе да га подсећам. Додуше, толико дуго смо заједно да смо скоро престали да обраћамо пажњу на те ствари. Међу нама је од првог тренутка постојала нека енергија. Просто, осећали смо да би требало поново да се видимо. Пошто тај наш друг није био у Београду за викенд, нашли смо се тек после два дана. Срећом, те године је "Beer fest" због лошег времена трајао дан дуже. У супротном, питање је како би се све одвијало.

 

 

За шест и по година везе се, како кажу, никада нису посвађали, нити раскинули. Пре четири године почели су да живе заједно и то је био први озбиљан тест.

- Када је пре две године уведен локдаун, два месеца смо били у кући, усмерени једно на друго. С обзиром на то да сам ја интровертан тип личности, та два месеца памтим као најбољи период у животу, док су Јелени недостајали друштво и комуникација са људима. Међутим, што се тиче нашег односа, апсолутно није било никаквих проблема.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Породичне слике из дома адвоката Томе Филе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".