Žarko sezakleo na večnu ljubav i vernost svojoj dugogodišnjoj devojci Jeleni Janković.

Foto: Printskrin Fejsbuk/Jelena Stevanović

 

 

Šarmantan i neposredan, besprekornog znanja, lako se izborio za status omiljenog "tragača", na koga se učesnici ne ljute čak i kada ih pobedi.

 

 

NJihova ljubavna priča počela je na koncertu grupe "Legende" koju Jelena, za razliku od svog dečka, voli da sluša.

- Otišao sam da bih pomogao drugu, mom prijatelju iz kviza, a Jeleninom sa fakulteta. Imao sam zadatak da "odvučem" Jelenu na stranu, da bi on mogao da se udvara njenoj drugarici. Na kraju od njihove romanse nije bilo ništa, a među nama se rodila ljubav - ispričao je Žarko za magazin "Hello", a Jelena se nadovezala.

 

 

- Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je "Beer fest" zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo.

 

 

Za šest i po godina veze se, kako kažu, nikada nisu posvađali, niti raskinuli. Pre četiri godine počeli su da žive zajedno i to je bio prvi ozbiljan test.

- Kada je pre dve godine uveden lokdaun, dva meseca smo bili u kući, usmereni jedno na drugo. S obzirom na to da sam ja introvertan tip ličnosti, ta dva meseca pamtim kao najbolji period u životu, dok su Jeleni nedostajali društvo i komunikacija sa ljudima. Međutim, što se tiče našeg odnosa, apsolutno nije bilo nikakvih problema.

BONUS GALERIJA: Porodične slike iz doma advokata Tome File

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".