Гледаоци просто обожавају да лове грешке, коментаришу занимљиве ситуације, критикују изговор водитеља или одговоре на питања...

Још један детаљ из епизоде "Слагалице" емитоване пре две недеље постао је виралан на друштвеним мрежама. Овога пута разлог није погрешно питање, нити нека друга комична ситуација, већ како би неки рекли, помало сурово правило због кога је такмичарка Душица Ђурић Гршић остала без поена у првој игри.

У игри "Слагалица", где такмичари од понуђених слова треба да пронађу најдужу могућу реч, Душица се прерачунала, па је реч "пропутовати", од 11 слова, коју је пронашла, пријавила као реч од 10 слова. Нажалост, према правилима квиза, погрешно пријављен број слова у игри "Слагалица" такође се рачуна као грешка, те је такмичарка остала без бодова који су припали њеном ривалу, који је нашао краћу реч - "право".

- Погледајте каква пропуштена шанса. Дали сте тачну реч, али сте лоше пребројали. Зато прихватамо Љубомирову реч, а наша је, као што сам већ рекла, 'пропутовати' и садржи 11 слова - рекла је водитељка Милица Гацин, којој је било жао што се такмичарка забројала.

Корисници друштвених мрежа негодовали су због овог помало суровог правила, делећи овај инсерт уз коментаре: "Није фер", "Баш штета", "Каква неправда" итд.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".