- Zašto uvek budem u formi kada prođe leto? - napisala je glumica uz objavu.

Atraktivna plavuša pokazala je u minijaturnom bikiniju svoje zategnuto telo, posebno stomak, a zatim i grudi. "Kakva žena!", "Jednostavno si seksi', "Vau", "Kako ti to polazi za rukom", "Uvek boginja", pisali su joj pratioci u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Glumica se nedavno fotografisala i u toplesu pored bazena, a reakcije su takođe bile vrlo pozitivne.

Ona se pre 30 godina proslavila ulogogom fatalne zavodnice Ketrin Tramel u erotskom trileru "Niske strasti". I dan danas mnogi pričaju o sceni u kojoj premešta nogu sa noge pred i otkriva da ne nosi donji veš pred policajcima koji se znoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

- Imala sam 32 godine kada sam dobila ulogu KetrinTramel. Bilo je to poprilično kasno s obzirom na godine koje sam tada imala. No, od trenutka kada sam pročitala scenario, znala sam da sam upravo ja prava osoba za tu ulogu.

- Bio je to intelektualno složen deo i osećala sam se kao da stvarno razumem ulogu. Ketrin me podsetila na neke likove koje je Orson Vels igrao u prošlosti. Ovako komplikovane glavne uloge kao što je meni bila Ketrin, jednostavno se ne dodeljuju tako često ženskim likovima - rekla je ona svojevremeno.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".