Цар је сада решио да отвори душу и стане на пут спекулацијама и стога се осврнуо на бројне негативне натписе о њему.

- Моје детињство није било баш најсјајније. Стрампутица - од доброг дечака до младог бунтовника са искривљеном идеологијом десила се у фази детињства, када су ми родитељи упали у финансијску кризу, па ја "паметан" почео да скитам. Окружење и та адреналинска зависност довели су ме у велике проблеме и окршаје са законом, већ у јако раном детињству - почео је причу Цар.

Фото: АТА имагес

 

- Задруга ми је много одмогла, али и много помогла! Стварно сам научио да није живот један дан и да сутра постоји. Ја никад нисам био криминалац, нити ишта слично. Те наслове што су писали којекакве о мени, мени је то смешно. Био сам за неке ствари оптужен, као на пример за пљачку те банке, али ја то нисам ни учинио. Једноставно, ако не платиш на мосту, платићеш на ћуприји. Ствари које су прошле некажњено од стране закона наплате се онда када нешто нисмо урадили. Једна реченица једног старог мангупа у затвору остала ми је дубоко урезана - плаши се онога што ниси учинио, оно што јеси, за то си спреман и да одговараш - присетио се бивши задругар.

Како каже, жао му је што давно није послушао савете свог оца Фрања, а искрено жели да се у потпуности промени и отпочне здрав, миран, породични живот.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Ја сам увек био несташно дете, и дан данас кад сам у тотално другом свету имам проблем са том својом бунтовничком, бурном цртом. Зато често упадам у проблеме у љубавним односима. Много ми је драго што мој живот сада није нити сличан ономе некада, јер ја никада и нисам припадао таквом животу. Жао ми је што нисам пошлусао оца када је говорио: "Учи школу, Филипе". Све проблеме са законом сам решио, доказао своју невиност, а за неке ствари сносим условне казне и дан данас. Све у свему, све је то живот. Надам се да ћу се поправити и постати зрео човек врло брзо, а волео бих да се остварим и као родитељ, знам да би ме то тотално променило.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".