Популарна водитељка Јована Јеремић се недавно развела од супруга Војислава Милошевића, а њихов упознавање је било потпуно необично.

Како су сами једном приликом истакли, њихов сусрет био је "филмски".

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

Све је почело 2017. године.

- Моја мајка је "кривац" за наше познанство и брак, с обзиром на то да је она страствени гледалац "Парова". Она је мени увек сугерисала да постоје увек девојке које су добре, образоване и виспрене као, на пример, Јована, а звала ме је једном приликом и да је видим на ТВ-у. Када је требала да оде у пензију, желео сам да је изненадим, али нисам знао шта да јој купим јер она заиста има све. Онда сам се сетио да би мајка уживала да буде у друштву своје звезде Јоване Јеремић. Контактирао сам је, представио се ко сам, и објаснио јој да су моје намере стриктно пословне, односно да је упознам са мајком, како би уживале у вечери. Јована је одмах прихватила позив и била је веома професионална - испричао је својевремено Војислав у једном интервјуу, па потом додао:

- Сусрет смо договорили у једном београдском ресторану и после пола сата разговора смо схватили да је мајка у целој тој причи непотребна. Пожелели смо да се видимо поново и тако је та прича почела заиста филмски и несвакидашње. Мој циљ је био да испуним мајци жељу поводом одласка у пензију, а десила ми се несвакидашња љубав на први поглед. Због тога верујем да постоји љубав на први поглед.

Фото: Инстаграм принтскрин/ jeremicjovana

 

 

Јована и Војислав су морали да се изборе за своју љубав, а прво велико искушење је наишло већ пар месеци касније када су прекинули контакт. Јована није желела да детаљније обавештава јавност који су разлози довели до раскида, али је објавама на друштвеним мрежама алудирала да ју је Војислав преварио.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".