Водитељка Јована Јеремић не престајте да шокира јавност на сваком кораку. Чини се да баш ужива у томе и да су јој потези унапред добро испланирани. А иако су подељена мишљења о њеним поступцима, ретко ко је могао да одоли смеху до суза, уколико је погледао следеће најкоментарисаније ситуације.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

Иако је тренутно једна од најпопуларнијих личности у Србији, на почетку каријере је била скроз другачија. Међутим, изградила је невероватно самопоуздање и ухватила се у коштац са шоу бизнисом, па не престаје да интригира јавност.

1. Ваљање по студију

Водитељка је у мају за једну од јутарњих емисија одабрала крем комбинезон са црним пругама, који је пратио линији тела. Провокативна одевна комбинација је била само увертира ономе што следи. Наиме, Јована је легла на под, те се превртала и ваљала насред студија уз песму наше евровизијске представнице Констракте, а снимак је обишао све друштвене мреже!

2. Игнорисала госте уз стихове песме "Ин цорпоре Сано"

Јеремићевој је ова песма једно време била, дефинитивно, омиљена! Толико да уопште није слушала госте, већ је певала и ђускала уз Констрактину нумеру.

И то не једном, него много пута.

 

3. "Најбољи" Јованин стајлинг

Како обожава да шокира јавност, није јој уопште представљало проблем да се на националној телевизији појави у једноделном флуорсцентно зеленом комибнезону. О томе се данима причало, а на друштвеним мрежама су се појавиле бројне шале на њен рачун.

4. Плес који је винуо у звезде

Јована је пре више од годину дана заплесала уз песму Јелене Карлеуше "Ла бомба", а тај снимак је изазвао лавину коментара. Од тог моментра водитељка постаје "краљица друштвених мрежа".

5. Неприкосновене изјаве

Најцитирањија реченица контроверзне водитељка гласи: "Они данас возе шлепере, а ја сам Јована Јеремић !". Веријемо да сте је до сада већ безброј пута чули, зар не?

Такође,, сви памте и када је Јована у емисији уживо уместо титуле црквеног великодостојника протојереја Ставрофора навела расу пса и тако је испало протојереј Стафорд.

- Протојереј Стафорд и Рајко Ђурђевић, новинар... - рекла је Јована током читања имена гостију са папира.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".